SecuEntry van BurgWächter

Deur openen met code, vingerscan, transponder of telefoon? Nu mogelijk met de SecuEntry

Beleef de toekomst van toegang tot uw huis vandaag

SecuEntry combineert de hoogste niveaus van veiligheid met de laatste technologieën om een nieuwe innovatieve oplossing te creëren.

SecuEntry kan bediend worden door een smartphone door middel van een optionele app, uw telefoon is de sleutel! De deurcilinder communiceert draadloos en veilig via Bluetooth en RFID. NFC kan gebruikt worden als een extra optie. SecuEntry combineert maximale flexibiliteit voor huiseigenaren met toegangscontrole op elk niveau. SecuEntry opent een compleet nieuwe omgeving voor toegang. Desalniettemin worden bewezen standaarden gegarandeerd. BurgWächter staat immers voor het hoogste niveau van veiligheid. Dit geldt ook voor SecuEntry.
Er is een complete lijn van sets en accessoires om de oplossing te zijn voor woning, appartement en kantoor.

De cilinder van hoge kwaliteit is het hart van het systeem. Deze kan in praktisch elke deur gemonteerd worden. Als deze geïnstalleerd is, kan deze bediend worden met een code, een biometrische vingerscan, een transponder of een telefoon. De gebruiker beslist wat hij het prettigst vindt. Het systeem is schaalbaar en kan ten alle tijde uitgebreid worden.

Folder SecuEntry 

Adema Sleutelspecialist
Laarstraat 13,
7201 CA Zutphen
Routebeschrijving
Tel. (0575) 51 55 65

e-mail

Adema Sleutelspecialist
Lipperkerkstraat 31,
7511 CT Enschede
Routebeschrijving
Tel. (053) 431 14 90

e-mail

Openingstijden:
Zutphen en Enschede:
Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.30

Zaterdag van 9.00 tot 12.30
 

 <p><a href="http://www.adema.biz/" target="_blank"><img src="/cms_media/Bezoek%20ook%20onze%20webshop1.png" alt="Adema Webshop" width="175" height="118" align="left" /></a>&nbsp;</p>